Close Menu
Huis, Thuis, Toekomst
Wereldwijd leeft 1 op de 6 mensen in krottenwijken. HomePlan draagt bij aan betere huisvesting voor de allerarmsten

HomePlan

Huisvesting voor de allerarmsten.

Wereldwijd leeft 1 op de 6 mensen in krottenwijken. Stichting HomePlan is een kleinschalige ontwikkelingsorganisatie die bouwt aan een huis, thuis en toekomst voor de allerarmsten in Latijns-Amerika en Zuidelijk Afrika. Inmiddels zijn er al meer dan 4.300 huizen gebouwd voor en met arme families. 

Impactstudie

Samen met de Shared Value Foundation deden wij onderzoek naar de impact van onze projecten in de afgelopen 20 jaar. Wij zijn trots op de resultaten en delen deze graag met u in ons communicatierapport. Met de aanbevelingen uit het onderzoek gaan wij aan de slag, zodat we nog meer impact kunnen maken en nog meer mensen een huis, thuis en toekomst kunnen bieden. Bekijk hier het rapport van de impactstudie.

    

Projecten

“Zelf ben ik nooit naar school geweest, maar ik vind het belangrijk dat mijn kinderen wel naar school gaan. Het leven is hier niet makkelijk. We verbouwen maïs en fruit. Soms als er wat over is, kunnen we wat verkopen op de markt. Vroeger waren we blij als het regende, voor de gewassen. Maar als het ’s nachts regende, stond het hele gezin in een hoekje in de hut te schuilen. Het nieuwe huis heeft ons een kans gegeven, een nieuw begin.”

Elimene - Haiti

Projecten Projecten