Close Menu
Huis, Thuis, Toekomst
Huis, Thuis, Toekomst

Bouw met uw bedrijf

Bouw met Stichting HomePlan aan een huis, thuis en toekomst voor de allerarmsten in Zuidelijk Afrika en Latijns-Amerika. Zowel met een structurele bijdrage per maand, als met een vast partnerschap kan jouw bedrijf op internationaal niveau grote impact maken. Met deze steun draag je bij aan huisvestingsprojecten en aanvullende projecten op het gebied van welzijn, educatie, werk en inkomen! Wij denken graag mee over de maatschappelijke betrokkenheid als zakelijk partner, op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). 

Stichting HomePlan heeft een ANBI-status, giften aan Stichting HomePlan zijn hierdoor fiscaal aftrekbaar.
Bereken wat het mogelijke fiscale voordeel van jouw gift aan HomePlan is via berekenhet.nl.

VRIEND VAN HOMEPLAN

Vanaf €100,- per maand

Al met een bijdrage van €100,- per maand kan jouw bedrijf de projecten van HomePlan structureel steunen. Zo draag je als organisatie een steentje bij aan de bouw van een huis, steun je hulpmoeders in Zuid-Afrika, help je bij de aanleg van een moestuin of zorg je dat een student kan afstuderen aan een vakopleiding.

DUURZAAM PARTNER

€5.000,- per jaar

Als Duurzaam Partner van HomePlan draagt jouw organisatie bij aan onze doelstelling: een huis, thuis en toekomst voor de allerarmsten. Daarnaast bieden we onze Duurzaam Partners de unieke mogelijkheid om zelf een huis te bouwen, door met ons mee te gaan op bouwreis*! Gedurende de contractperiode is het mogelijk om met twee personen één van de HomePlan projecten te bezoeken.

PROJECTPARTNER ZUIDELIJK AFRIKA

€8.000,- per jaar

Bij een Projectpartnerschap Zuidelijk Afrika steun je als organisatie heel concreet één (of meerdere) van onze projecten in Zimbabwe, eSwatini of Zuid-Afrika. Met €8.000 verandert het leven van een gezin en doneer je een volledig huis met watertank, toilet en moestuin!

Als Projectpartner ontvangt jouw organisatie regelmatig een projectrapportage, waarbij inzicht wordt gegeven in de voortgang van het project en de impact op de begunstigden. Deze rapportages zijn inzetbaar voor zowel interne als externe communicatie, hiermee wordt het partnerschap extra tastbaar! Ook krijg je de mogelijkheid om een kijkje achter de schermen te nemen door met twee personen mee te gaan op bouwreis*. Hier bezoek je projecten en bouw je zelf aan een huis!

PROJECTPARTNER LATIJNS-AMERIKA

€10.000,- per jaar

Je draagt als Projectpartner Latijns-Amerika bij aan een enorme impact voor projectdeelnemers in Haïti en Guatemala. Met €10.000 doneer je een volledig huis inclusief moestuin, watertank, zonnepaneel en fornuis voor een hele familie.

Als Projectpartner ontvangt jouw organisatie regelmatig een projectrapportage, waarbij inzicht wordt gegeven in de voortgang van het project en de impact op de begunstigden. Deze rapportages zijn inzetbaar voor zowel interne als externe communicatie, hiermee wordt het partnerschap extra tastbaar! Ook krijg je de mogelijkheid om een kijkje achter de schermen te nemen door met twee personen mee te gaan op bouwreis*. Hier bezoek je projecten en bouw je zelf aan een huis!

BOUWER OP MAAT

Is een standaard partnerschap voor jouw organisatie niet helemaal passend? Als Bouwer op Maat kijken wij samen vanuit elkaars ambities en wensen naar een impactvolle samenwerking!

 

Als zakelijk partner maak je onderdeel uit van ons partnernetwerk en draag je bij aan onze gezamenlijke doelstelling. Dit betekent dat wij:

  • Jouw bedrijf vermelden en doorlinken op onze website
  • De samenwerking delen op onze social mediakanalen en website
  • Partnermaterialen delen om de samenwerking met jouw achterban te kunnen communiceren
  • Houden we je op de hoogte van zakelijk nieuws, de jaarlijkse HomePlan bijeenkomst en overige partnerevents


 

Meer informatie?

Patricia Dijkstra, onze zakelijk fondsenwerver gaat graag vrijblijvend met je in gesprek over de mogelijkheden. Neem contact op via:

patricia@homeplan.nl
06 12 45 37 22. 

 

 

*De bouwreis wordt aangeboden tegen kostprijs van de reis- en verblijfkosten, voor twee personen tijdens de contractperiode. Onder voorbehoud van reisbeperkingen.

Voorwaarden: onze partnerschappen hebben een minimale contractperiode van drie jaar, op deze manier draag je structureel bij aan een positieve impact op de projectdeelnemers. De genoemde bedragen geven een indicatie van wat HomePlan met dit bedrag kan doen, dit kan echter per project en land afwijken.

 

Wie steunen ons al?

HomePlan ontvangt o.a. steun van de volgende bedrijven / organisaties:

Wereldwijd leeft 1 op de 6 mensen in krottenwijken. HomePlan draagt bij aan betere huisvesting voor de allerarmsten

Projecten

“Zelf ben ik nooit naar school geweest, maar ik vind het belangrijk dat mijn kinderen wel naar school gaan. Het leven is hier niet makkelijk. We verbouwen maïs en fruit. Soms als er wat over is, kunnen we wat verkopen op de markt. Vroeger waren we blij als het regende, voor de gewassen. Maar als het ’s nachts regende, stond het hele gezin in een hoekje in de hut te schuilen. Het nieuwe huis heeft ons een kans gegeven, een nieuw begin.”

Elimene - Haiti

Projecten Projecten