Close Menu
Huis, Thuis, Toekomst
Huis, Thuis, Toekomst

CBF-Erkenning

Stichting HomePlan is een CBF Erkend Goed Doel. De Erkenning is een keurmerk voor goede doelen dat door het CBF, Toezichthouder Goede Doelen, wordt uitgegeven. Dit betekent dat wij voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Deze Erkenning laat zien dat Stichting HomePlan daadwerkelijk bijdraagt aan een betere wereld, zorgvuldig omgaat met elke euro, verantwoording aflegt en zich onafhankelijk laat controleren. 

Transparantie in één oogopslag: Het CBF-Erkenningspaspoort
Het CBF-Erkenningspaspoort toont op een eenduidige en neutrale wijze de belangrijkste informatie van een Erkend Goed Doel. Transparantie in één oogopslag dus. Het paspoort bevat zowel kwalitatieve informatie over de doelstelling en activiteiten van Stichting HomePlan als financiële kengetallen. Deze laatste zijn door het CBF gevalideerd. Kllik op onderstaande banner om ons CBF-Erkenningspaspoort te bekijken.

Voor meer informatie over het CBF en de keurmerkcriteria kunt u terecht op www.cbf.nl. Heeft u vragen? Bel tijdens kantooruren naar 035 - 539 5980 of mail naar info@homeplan.nl

 

Wereldwijd leeft 1 op de 6 mensen in krottenwijken. HomePlan draagt bij aan betere huisvesting voor de allerarmsten

Projecten

“Zelf ben ik nooit naar school geweest, maar ik vind het belangrijk dat mijn kinderen wel naar school gaan. Het leven is hier niet makkelijk. We verbouwen maïs en fruit. Soms als er wat over is, kunnen we wat verkopen op de markt. Vroeger waren we blij als het regende, voor de gewassen. Maar als het ’s nachts regende, stond het hele gezin in een hoekje in de hut te schuilen. Het nieuwe huis heeft ons een kans gegeven, een nieuw begin.”

Elimene - Haiti

Projecten Projecten