Close Menu
Huis, Thuis, Toekomst
Huis, Thuis, Toekomst

Donateursenquête 2021

Update mei 2021: 

Onze donateurs-enquete is gelsoten, het is niet meer mogelijk om de enquete in te vullen. We zijn ontzettend blij met de vele reacties die we hebben ontvangen. Binnenkort publiceren we via deze pagina een korte samenvatting  van de uitkomsten. Dit zal ook worden aangekondigd op onze social media-kanalen, nieuwspagina en nieuwsbrief. 

Heb je een prangende vraag of opmerking voor ons dan horen we dat natuurlijk graag van je. Je kunt daarvoor contact opnemen via info@homeplan.nl 

Bedankt voor je betrokkenheid! 

 

Doneert u ons vijf minuten van uw tijd? Doe mee met onze Donateursenquête 2021!

Het invullen van de vragenlijst kost u ongeveer vijf minuten.  Met de antwoorden op deze vragen komen we meer te weten over wat u als donateur of betrokkene van HomePlan vindt en hoe we u nog beter van dienst kunnen zijn. Uw mening is erg belangrijk voor ons en we zijn blij met uw input. Het helpt ons op het gebied van fondsenwerving zodat we nog meer mooie projecten kunnen ondersteunen. Daarnaast willen we u natuurlijk zo goed mogelijk informeren over dat wat we doen en ook daarom zijn we benieuwd naar uw mening! 

Bedankt voor uw input! 

Wereldwijd leeft 1 op de 6 mensen in krottenwijken. HomePlan draagt bij aan betere huisvesting voor de allerarmsten

Projecten

“Zelf ben ik nooit naar school geweest, maar ik vind het belangrijk dat mijn kinderen wel naar school gaan. Het leven is hier niet makkelijk. We verbouwen maïs en fruit. Soms als er wat over is, kunnen we wat verkopen op de markt. Vroeger waren we blij als het regende, voor de gewassen. Maar als het ’s nachts regende, stond het hele gezin in een hoekje in de hut te schuilen. Het nieuwe huis heeft ons een kans gegeven, een nieuw begin.”

Elimene - Haiti

Projecten Projecten