Close Menu
Huis, Thuis, Toekomst
Huis, Thuis, Toekomst

Draag concreet bij aan onze projecten

Tere ere van het 25-jarig jubileum van Stichting HomePlan helpen we graag 25 extra gezinnen. Dit doen we door een huis te bouwen, moestuinen aan te leggen en te investeren in opleidingen. HomePlan ondersteunt op verschillende manieren, zo dragen we bij aan een huis, thuis en toekomst. U kunt hieraan ook bijdragen door heel concreet te doneren voor onze activiteiten. Helpt u mee? 

Bekijk hier hoe wij de allerarmsten kunnen helpen met uw steun! 

Helpt u mee? 

 

 

Uw donatie wordt ingezet daar waar deze het hardst nodig is bij de projecten van HomePlan. De genoemde bedragen zijn een realistische indicatie van de kosten, echter kunnen de kosten per land of project afwijken.

 

HomePlan 25 jaar 

Interview met Gerald van Kessel

  HomePlan slingers!
  
     
Wereldwijd leeft 1 op de 6 mensen in krottenwijken. HomePlan draagt bij aan betere huisvesting voor de allerarmsten

Projecten

“Zelf ben ik nooit naar school geweest, maar ik vind het belangrijk dat mijn kinderen wel naar school gaan. Het leven is hier niet makkelijk. We verbouwen maïs en fruit. Soms als er wat over is, kunnen we wat verkopen op de markt. Vroeger waren we blij als het regende, voor de gewassen. Maar als het ’s nachts regende, stond het hele gezin in een hoekje in de hut te schuilen. Het nieuwe huis heeft ons een kans gegeven, een nieuw begin.”

Elimene - Haiti

Projecten Projecten