Close Menu
Huis, Thuis, Toekomst
Huis, Thuis, Toekomst

Draag concreet bij aan onze projecten

Stichting HomePlan bouwt aan een huis, thuis en toekomst voor de allerarmsten. Dit doen we door huizen te bouwen en aanvullende projecten op te zetten op het gebied van welzijn, educatie en werk en inkomen. Zo leggen we moestuinen aan en bieden jongeren uit de projecten de mogelijkheid een vakopleiding te volgen. Je kunt hieraan bijdragen door heel concreet te doneren voor onze activiteiten. Help je mee? 

Bekijk hier hoe wij de allerarmsten kunnen helpen met jouw steun! 

Helpt u mee? 

 

 

Uw donatie wordt ingezet daar waar deze het hardst nodig is bij de projecten van HomePlan. De genoemde bedragen zijn een realistische indicatie van de kosten, echter kunnen de kosten per land of project afwijken.

 

Wereldwijd leeft 1 op de 6 mensen in krottenwijken. HomePlan draagt bij aan betere huisvesting voor de allerarmsten

Projecten

“Zelf ben ik nooit naar school geweest, maar ik vind het belangrijk dat mijn kinderen wel naar school gaan. Het leven is hier niet makkelijk. We verbouwen maïs en fruit. Soms als er wat over is, kunnen we wat verkopen op de markt. Vroeger waren we blij als het regende, voor de gewassen. Maar als het ’s nachts regende, stond het hele gezin in een hoekje in de hut te schuilen. Het nieuwe huis heeft ons een kans gegeven, een nieuw begin.”

Elimene - Haiti

Projecten Projecten