Close Menu
Huis, Thuis, Toekomst
Huis, Thuis, Toekomst
2 juli 2019

Sportieve wijnimporteurs fietsen voor donaties

Remo de Vries en Björn Lohmann van Delta Wines fietsen langs zakenpartners voor Stichting HomePlan

Vorige week was een warme week in Nederland. Veel mensen bleven binnen bij de airconditioning, en wanneer de buitenlucht werd opgezocht was dat in de schaduw bij het zwembad. Juist tijdens deze temperaturen trokken Remo en Björn hun sportieve outfit aan en stapten op de fiets voor HomePlan.

Remo de Vries en Björn Lohmann zijn beide werkzaam voor Delta Wines, een wijnimporteur die al langer verbonden is aan HomePlan. Zo kwam al eerder de No House Wine op de markt, waarbij van elke gekochte fles een percentage naar HomePlan projecten ging. Delta Wines is tevens bouwer op maat en draagt €10.000 per jaar bij. 

Mee op bouwreis

Jaarlijks verloot Delta Wines onder haar medewerkers twee deelnames aan bouwreizen. Dit jaar wonnen Remo en Björn. Samen zullen ze in oktober meereizen naar Zuid-Afrika om zo zelf te ervaren welk verschil een woning kan maken op het leven van de mensen. Delta Wines kent de traditie om naast het verloten van de bouwreizen een inzamelingsactie te starten. De afgelopen jaren hielden medewerkers een wijnveiling, maar Remo en Björn pakten het anders aan.

Fietstocht langs partners

Vorige week fietsten Björn en Remo liefst 270 kilometer, langs verschillende partners van Delta Wines. Hier vertelden ze het verhaal van HomePlan, om zo al €6.366,- aan donaties binnen te halen. We waren al blij met het initiatief, maar dat ze ondanks de warme temperaturen zo enthousiast hebben doorgezet met deze actie vinden wij extra knap. Bedankt mannen!

START ZELF EEN ACTIE