Close Menu
Huis, Thuis, Toekomst
Huis, Thuis, Toekomst
1 oktober 2019

Toussaint + van Wijk wordt sleutelsponsor van HomePlan

Annelies Toussaint van Toussaint + van Wijk Makelaardij ondertekent sleutelsponsor concept met Tanja Anthonis van Stichting HomePlan

Stichting HomePlan heeft in Toussaint + van Wijk Makelaardij uit Spijkenisse een nieuwe sleutelsponsor gevonden. Of eigenlijk; Toussaint + van Wijk Makelaardij heeft ons gevonden. Vol enthousiasme werden wij benaderd met de vraag of wij een rol kunnen spelen in hun maatschappelijk beleid.

Het sleutelsponsorconcept

Met het sleutelsponsorconcept bieden we een passend pakket aan voor bedrijven in de vastgoedbranche. Zo krijgt het bedrijf een promotiekit die ingezet kan worden bij de sleuteloverdracht. Verkopers of kopers zien zo gelijk de kansen die ze bieden aan de allerarmsten in ontwikkelingslanden. Ook versterkt het de uitstraling van het bedrijf naar de klant toe en biedt het bedrijven een instapklare methode voor een betere maatschappelijke strategie.

Toussaint + van Wijk woning en bedrijfsmakelaardij is een maatschappelijk betrokken makelaar én familiebedrijf. Zij weten als geen ander wat een fijn huis betekent voor de bewoners. Met deze samenwerking biedt Toussaint+ van Wijk ons de kans een nieuw huis te bouwen voor een arm gezin. Wilt u meer weten over het sleutelsponsorconcept? Neem dan contact met ons op.