Close Menu
Huis, Thuis, Toekomst
Huis, Thuis, Toekomst
27 oktober 2020

Word ook Sleutelsponsor!

Word ook Sleutelsponsor!

Als makelaar of vastgoed-ontwikkelaar kun je voor 2500 euro per jaar Sleutelsponsor worden van HomePlan. Hierbij inbegrepen is een promotiepakket zodat je al je klanten en relaties kunt informeren over jouw bijdrage aan HomePlan. Bijvoorbeeld bij élk verkocht- of aangekocht huis! Na twee jaar heb je een volledig huis gefinancierd voor een arm gezin in Zuidelijk Afrika of Latijns-Amerika. Een prachtig gebaar, zeker in deze lastige tijd waarin veel van de mensen die betrokken zijn bij de projecten van HomePlan het niet makkelijk hebben.  
Gerald van Kessel, directeur eigenaar bij MGM projectontwikkeling en al jaren betrokken bij HomePlan. “Ik vind het belangrijk om een bijdrage te leveren zodat mensen die het minder getroffen hebben een fatsoenlijk dak boven het hoofd krijgen. Dat dragen wij als MGM ook al jaren actief uit en ik merk dat dit iets doet met je relaties. Als ik ergens binnenkom en ik geef mijn visitekaartje waarop staat dat wij HomePlan steunen, dan heb je meteen een ander gesprek. Het schept vertrouwen dat je als onderneming laat zien dat je staat voor bepaalde sociale waarden. Homeplan is kleinschalig, transparant en werkt met lokale mensen. Ik heb hun werk van zeer dichtbij gezien en dit geeft mij veel vertrouwen in de organisatie.” 

Graag bespreken we met jou de wensen van jouw bedrijf en de mogelijkheden binnen HomePlan. Neem voor een vrijblijvend persoonlijk gesprek contact met ons op. Of lees hier nog even verder over dit prachtige concept.