Close Menu
Huis, Thuis, Toekomst
Huis, Thuis, Toekomst
21 december 2020

Annette zamelt ruim 1600 euro in voor HomePlan

Annette zamelt ruim 1600 euro in voor HomePlan

Ze maakt een website (www.annetteforhomeplan)  en begon een blog. Ze mobiliseerde familie en vrienden en al snel was de eerste 1000 euro aan donaties binnen. Een eerste prachtige mijlpaal! 
“Ik ben sportief en ik hou wel van een uitdaging”, aldus Annette. En dus schreef ze zich in voor allerlei sportevenementen en liet zich sponsoren. De agenda was behoorlijk gevuld. Annette zou bijvoorbeeld meedoen aan de Vierdaagse in Nijmegen en de halve marathon lopen tijdens de Singelloop in Breda. En toen kwam de eerste lockdown na de uitbraak van het coronavirus in Nederland. “Alles werd afgelast” vertelt Annette. Op haar website kwam achter elk evenementen ‘geannuleerd’ te staan. Gaandeweg het jaar bleek dat dit de komende tijd zo zal blijven. Alle grote fysieke sportevenementen zijn geannuleerd en er wordt voorlopig niets nieuws georganiseerd. Maar Annette zit niet stil. 
De hele maand november hing bij de Albert Heijn vestiging aan de Bisschopshoeve in Breda een poster op de emballagebox waar mensen hun statiegeldbonnetje in konden leveren ten behoeve van Stichting HomePlan. Een mooie manier om zichtbaar te zijn als HomePlan én het brengt geld in ‘t laatje. Want de statiegeld-actie leverde ruim 87 euro op voor HomePlan. “Elke euro is er één” aldus Annette. En zo is het! Inmiddels heeft Annette’s actie in totaal ruim 1620 euro opgeleverd voor Stichting HomePlan. En dat in een jaar waarin alle sportevenementen afgelast zijn. Een knappe prestatie waar we ontzettend blij mee zijn. 

Wil jij je ook inzetten voor HomePlan? En heb je een goed idee? Laat het ons dan weten! We denken graag met je mee.