Close Menu
Huis, Thuis, Toekomst
Huis, Thuis, Toekomst
18 oktober 2021

HomePlan genomineerd voor Warm hart actie van KRO-NCRV! Breng je stem uit!

HomePlan genomineerd voor Warm hart actie KRO-NCRV

KRO-NCRV organiseert jaarlijks deze actie om goede doelen zo een extra steuntje in de rug te geven. Via de site van de omroep kun je stemmen op Stichting HomePlan. Na het stemmen ontvang je een bevestigingsmail in je inbox, jouw stem telt pas mee als je 'm bevestigd hebt via de link in die mail. Stemmen van KRO-NCRV leden tellen dubbel. 

Waar zal het geld aan besteed worden?

Het geld dat we winnen met deze actie wordt besteed in een van onze projecten in Zuid-Afrika. Hier bouwen we samen met onze lokale partner, The Southern African Catholic Bishops' Conference, huizen voor de allerarmsten en daarnaast ondersteunen we aanvullende projecten gericht op de toekomst van de bewoners van de huizen. Zoals computerscholen en vakopleidingen in de bouw, moestuinen en een project voor kwetsbare (wees-)kinderen met caregivers, lokale vrouwen die zich over de vele weeskinderen ontfermen.

KRO-NCRV

KRO-NCRV organiseert jaarlijks deze actie omdat zij het belangrijk vindt een duurzame samenleving door te kunnen geven aan volgende generaties. Dat doet KRO-NCRV door in gesprek te gaan met elkaar en deze waardevolle verhalen te delen.