Close Menu
Huis, Thuis, Toekomst
Huis, Thuis, Toekomst
14 december 2021

Corporate Housing Factory is vanaf nu Sleutelsponsor van HomePlan

Corporate Housing Factory Sleutelsponsor van HomePlan

Corporate Housing Factory, een van de grootste aanbieders van ‘serviced apartments’ aan expats in Nederland, is sinds 2018 verbonden aan HomePlan als donateur. Misschien ken je ze nog wel van de leuke kerstvideo van vorig jaar waarin ze aandacht vroegen voor HomePlan? Gisteren werd het contract verlengd en is Corporate Housing Factory voor de komende twee jaar Sleutelsponsor van HomePlan geworden. 'Mensen een thuis bieden, op welke manier dan ook, is de basis van onze organisatie. Dit streven sluit naar ons idee mooi aan op het doel van HomePlan: huisvesting voor de allerarmsten', vertelt Eva Valkhoff van Corporate Housing Factory (CHF). 

Om deze belangrijke boodschap verder te verspreiden hangt er voortaan aan elke CHF sleutelbos een mooie HomePlan-sleutelhanger. “Op de sleutelhanger staat een QR-code die gelinkt is aan een webpagina met uitleg over hoe het verblijf in een CHF appartement bijdraagt aan het bouwen van een huis voor gezinnen in Latijns-Amerika en Zuidelijk Afrika. Wij geloven dat iedereen een huis, een thuis en een toekomst verdient en deze boodschap delen wij graag met onze bewoners!’, aldus Eva. 

Patricia Dijkstra, zakelijk fondsenwerver bij HomePlan: ‘We zijn ontzettend blij met de betrokkenheid van Corporate Housing Factory bij HomePlan en vinden het fantastisch dat ze ons ook de komende jaren steunen als Sleutelsponsor.’