Close Menu
Huis, Thuis, Toekomst
Huis, Thuis, Toekomst
25 november 2022

We kijken terug op een fantastisch symposium

HomePlan Symposium 2022

We kijken terug op een fantastisch Symposium, waar we hebben geproost op het 25-jarig bestaan van Stichting HomePlan en waar de resultaten van de impactstudie zijn gepresenteerd. Daarnaast waren de Zuid-Afrikaanse projectleiders aanwezig om de impact van de projecten in de gemeenschappen te delen!

We had an amazing time during our visit in The Netherlands. The symposium has been a very special experience, where we had the opportunity to explain more about the impact of the HomePlan projects in the communities where we are working. It has been great to take a trip down to memory lane with building trip participants and to meet the other committed HomePlan partners! 
Sister Bongiwe, Father Chris en Thabo Zondo (projectleiders, Zuid-Afrika)

De impact van 25 jaar HomePlan
De impactstudie laat zien dat de projecten een enorme impact hebben op de begunstigden. De begunstigden ervaren grote veranderingen in privacy, status, veiligheid, comfort en gezondheid. Marike van Seeters, directeur Stichting Homeplan, vertelt vol trots: “Het is ontroerend om te zien wat voor impact de projecten hebben op de deelnemers: ze geven aan gelukkiger te zijn! Dit onderzoek bevestigt dat we met ons kleine team een groot verschil maken op de gezinnen, maar ook een enorme impact hebben op de hele gemeenschap.” 

Download het volledige rapport van impactstudie, of bekijk de resultaten in 2 minuten in de animatie!