Close Menu
Huis, Thuis, Toekomst
Huis, Thuis, Toekomst
16 juni 2023

Vastgoedevenement ‘Build to Connect’ officieel gelanceerd tijdens PROVADA

Vastgoedevenement ‘Build to Connect’ officieel gelanceerd tijdens PROVADA

Afgelopen dinsdag is bij PROVADA het vastgoedevenement ‘Build to Connect’ feestelijk gelanceerd door de eerste partners; Peter Schreuter (PROVADA) en Boris van der Gijp (Achmea Real Estate), samen met Marike van Seeters van initiatiefnemerStichting HomePlan. Daarmee werd ook het officiële startsein gegeven voor het aanmelden voor dit bijzondere vastgoedevenement op 15 september bij het Eemklooster in Amersfoort.  

Wereldwijd leeft 1 op de 6 mensen in krottenwijken. De vastgoedbranche kan hier een positieve verandering in brengen door de krachten te bundelen. Stichting HomePlan organiseert in samenwerking met PROVADA op vrijdag 15 september de eerste editie van het vastgoedevenement ‘Build to Connect’ in het schitterende decor van het Eemklooster in Amersfoort. Een bijzondere dag vol bouwen, verbinden en impact maken voor het goede doel samen met vele vastgoedprofessionals.

Doe 15 september mee met jouw team!
Doe ook mee met jouw team. Je werkt deze dag met je collega’s niet alleen aan teambuilding en het uitbreiden van je netwerk. Je draagt ook je steentje bij aan het realiseren van een huis, thuis en toekomst voor de allerarmsten in de wereld. Meld je aan met een team van 5 of 10 personen.

Word ook Founding Partner
De eerste Founding Partners zijn PROVADA, Stebru en BPD Gebiedsontwikkeling. Meer organisaties zijn van harte welkom als Founding Partner van Build to Connect; de belangrijke basis en ambassadeurs voor dit jaarlijkse vastgoedevenement voor het goede doel.

Meer informatie en aanmelden voor Build to Connect via www.buildtoconnect.nl.

 

Uiteraard was ik al bekend met het mooie werk van Stichting HomePlan. Wat mij echt raakte was niet eens de noodzaak van een dak boven je hoofd, maar de noodzaak van een slot op de deur. Een huis is een plek waar je je veilig moet voelen. Het gemis aan die veiligheid motiveerde mij bijzonder om een bouwsteentje bij te dragen aan een veilig thuis voor de allerarmsten. Gelukkig geldt dat voor meer bedrijven in onze vastgoedsector. Gesprekken over betere huisvesting komen ineens in een heel ander perspectief te staan. Wij gaan ons de komende jaren inzetten om nog meer bedrijven aan HomePlan te verbinden.” - Peter Schreuter, directeur PROVADA.