Close Menu
Huis, Thuis, Toekomst
Huis, Thuis, Toekomst

Word Sleutelsponsor

Bent u een maatschappelijk betrokken vastgoedondernemer?

Iedere maatschappelijk betrokken vastgoedondernemer herkent het: u krijgt vragen om sponsoring of om een donatie te doen en regelmatig draagt u iets bij aan het goede doel. Maar het liefst zou u meer focus aanbrengen in het MVO beleid. Op een wijze die past bij de onderneming en die een toegevoegde waarde heeft voor de communicatie met klanten en relaties. HomePlan biedt daarom het Sleutelsponsor concept voor de vastgoedbranche.

Word HomePlan Sleutelsponsor en sponsor een huis

HomePlan is een persoonlijke, kleinschalige organisatie die, met de steun van een hecht netwerk van vastgoedondernemingen, al 20 jaar huizen bouwt voor de allerarmsten in ontwikkelingslanden. Als Sleutelsponsor draagt uw onderneming bij aan de bouw van een huis voor een arme familie in Zuidelijk Afrika of Latijns-Amerika.

“Actief uitdragen MVO schept vertrouwen”

     Gerald van Kessel tijdens een bouwreis

Gerald van Kessel, directeur eigenaar bij MGM projectontwikkeling en al jaren betrokken bij HomePlan. “Ik vind het belangrijk om een bijdrage te leveren zodat mensen die het minder getroffen hebben een fatsoenlijk dak boven het hoofd krijgen. Dat dragen wij als MGM ook al jaren actief uit en ik merk dat dit iets doet met je relaties. Als ik ergens binnenkom en ik geef mijn visitekaartje waarop staat dat wij HomePlan steunen, dan heb je meteen een ander gesprek. Het schept vertrouwen dat je als onderneming laat zien dat je staat voor bepaalde sociale waarden. Homeplan is kleinschalig, transparant en werkt met lokale mensen. Ik heb hun werk van zeer dichtbij gezien en dit geeft mij veel vertrouwen in de organisatie.”

 

 

Gerald van Kessel tijdens een bouwreis

 

Veelgestelde vragen

 

Ontvang het Sleutelsponsor promotiepakket Ontvang het promotiepakket

Als Sleutelsponsor steunt u HomePlan voor een vast bedrag en u ontvangt daarbij een aantrekkelijk promotiepakket waarmee u dit op professionele wijze uitdraagt richting klanten en relaties. Dit bevat onder meer:

  • instore reclame: posters en folders
  • aandenken voor uw klant in Sleutelsponsor geschenkverpakking
  • visitekaart template
  • persbericht
  • kant-en-klare social media uitingen

Geef meer focus aan uw MVO beleid en meld uw onderneming vandaag nog aan als sleutelsponsor. Neem contact op via info@homeplan.nl of 076 5736 736

Wereldwijd leeft 1 op de 6 mensen in krottenwijken. HomePlan draagt bij aan betere huisvesting voor de allerarmsten

Projecten

“Zelf ben ik nooit naar school geweest, maar ik vind het belangrijk dat mijn kinderen wel naar school gaan. Het leven is hier niet makkelijk. We verbouwen maïs en fruit. Soms als er wat over is, kunnen we wat verkopen op de markt. Vroeger waren we blij als het regende, voor de gewassen. Maar als het ’s nachts regende, stond het hele gezin in een hoekje in de hut te schuilen. Het nieuwe huis heeft ons een kans gegeven, een nieuw begin.”

Elimene - Haiti

Projecten Projecten