Close Menu
Huis, Thuis, Toekomst
Huis, Thuis, Toekomst

Vacature Relatiemanager Stichtingen en Vermogensfondsen

Huis, thuis, toekomst.

HomePlan is een ontwikkelingsorganisatie die huizen bouwt voor de allerarmsten in ontwikkelingslanden in Latijns-Amerika en Zuidelijk Afrika. Wij geloven dat een veilig huis het begin is van verdere ontwikkeling. De bewoners maken van hun nieuwe huis een thuis. Samen met onze lokale partners ontwikkelen we projecten die kans op op een betere toekomst bieden. De afgelopen 20 jaar heeft HomePlan al ruim 4.100 huizen gebouwd voor en met arme families.

HomePlan werft fondsen bij particulieren, bedrijven en vermogensfondsen. Ook organiseert HomePlan bouwreizen om donateurs een kijkje in de keuken te bieden en te betrekken bij haar projecten.

Wij zoeken een resultaatgerichte en enthousiaste relatiemanager, die het als uitdaging ziet om stichtingen en vermogensfondsen als partner duurzaam te betrekken bij HomePlan en te verbinden aan haar missie en projecten.

Bouw jij mee aan een huis, thuis en toekomst?

RELATIEMANAGER STICHTINGEN EN VERMOGENSFONDSEN (20-24 uur)

Wat ga je doen?

 • Je helpt mee met het ontwikkelen en verder uitbouwen van de strategie voor stichtingen en vermogensfondsen en geeft hier uitvoering aan;
 • Je gaat op zoek naar nieuwe stichtingen en vermogensfondsen om aan HomePlan te verbinden;
 • Je onderhoudt de bestaande relaties en zet je in voor een langdurige samenwerking;
 • Je stelt samen met de projectverantwoordelijke op maat gesneden proposities op en schrijft aansprekende projectvoorstellen die aansluiten bij de criteria van de stichtingen en vermogensfondsen;
 • Je informeert de relaties over de voortgang van de door hen gesteunde projecten en je verzorgt rapportages.

Wat biedt HomePlan?

 • Een uitdagende baan voor 20 tot 24 uur per week waarin je echt het verschil kunt maken;
 • Werken bij een organisatie waar de impact van je werk concreet is;
 • Een functie met volop ruimte voor eigen initiatief, inbreng en ideeën;
 • Een klein team met bevlogen collega’s die elkaar helpen daar waar nodig;
 • Flexibele werktijden, thuiswerkmogelijkheden, een salaris dat ligt tussen € 3.633,- en € 4.745,- op basis van 40 uur,  exclusief 8% vakantiegeld, een contract voor een jaar en uitzicht op een vast dienstverband.

Wat breng jij mee?

 • Je hebt HBO werk- en denkniveau;
 • Je hebt ervaring met het opbouwen en duurzaam onderhouden van een relatienetwerk;
 • Het is een pre als al ervaring hebt met relatiebeheer en fondsenwerving bij vermogensfondsen;
 • Je bent in staat om complexe informatie om te zetten naar heldere en aansprekende projectvoorstellen;
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. HomePlan is een internationale organisatie, beheersing van de Engelse taal is noodzakelijk;
 • Je bent resultaatgericht, creatief en een doorpakker.

Enthousiast?
Nassau doet de werving en selectie van deze functie. Je kunt tot en met woensdag 11 maart reageren op deze functie door je cv en toelichting te verzenden aan Daphne Leferink via daphne@nassau.nu. Als je eerst extra informatie wilt, neem dan contact op met Nassau via 020-5206555.

Een eerste kennismakingsgesprek vindt plaats op maandag 16 maart op het kantoor van Nassau in Amsterdam. De tweede ronde vindt plaats op 19 of 20 maart op het kantoor van HomePlan in Breda. We willen je vragen om alvast rekening te houden met deze data. Mocht je op deze data niet kunnen vermeld dat dan in je sollicitatie.


Bekijk de vacature als PDF

Wereldwijd leeft 1 op de 6 mensen in krottenwijken. HomePlan draagt bij aan betere huisvesting voor de allerarmsten

Projecten

“Zelf ben ik nooit naar school geweest, maar ik vind het belangrijk dat mijn kinderen wel naar school gaan. Het leven is hier niet makkelijk. We verbouwen maïs en fruit. Soms als er wat over is, kunnen we wat verkopen op de markt. Vroeger waren we blij als het regende, voor de gewassen. Maar als het ’s nachts regende, stond het hele gezin in een hoekje in de hut te schuilen. Het nieuwe huis heeft ons een kans gegeven, een nieuw begin.”

Elimene - Haiti

Projecten Projecten