Close Menu
Huis, Thuis, Toekomst
Huis, Thuis, Toekomst

Veelgestelde vragen

  1. Wat is een Sleutelsponsor?  Als Sleutelsponsor draagt u bij aan een nieuw huis aan een arm gezin in Afrika of Latijns-Amerika. U ontvangt een promotiepakket waarmee u kunt uitdragen naar klanten en relaties hoe uw organisatie maatschappelijk betrokken onderneemt.
  2. Wat kost het Sleutelsponsorschap? Het Sleutelsponsorschap kost 2.500 euro per jaar. Hierbij inbegrepen is het promotiepakket, met posters, folders, geschenken voor uw klanten en een pers- en social media toolkit. Na twee jaar heeft u een volledig huis gefinancierd voor een arm gezin in Afrika of Latijns-Amerika.
  3. Kan ik ook meer geschenken bestellen voor mijn klanten? Ja, dat kan, neem hiervoor contact op met Patricia Dijkstra via patricia@homeplan.nl of 06-12453722.
  4. Hoe wordt de Sleutelsponsor donatie besteed? Besteding van het sponsorschap vindt plaats door HomePlan, daar waar het hardste nodig is. Via de e-mailnieuwsbrief en de driejaarlijkse nieuwsbrief wordt u op de hoogte gehouden van projecten en voortgang.
  5. Mijn organisatie steunt HomePlan al en ik wil ook een promotiepakket, kan dat? Ja, dat kan zeker, neem contact op met Patricia Dijkstra via patricia@homeplan.nl of 06-12453722.
Wereldwijd leeft 1 op de 6 mensen in krottenwijken. HomePlan draagt bij aan betere huisvesting voor de allerarmsten

Projecten

“Zelf ben ik nooit naar school geweest, maar ik vind het belangrijk dat mijn kinderen wel naar school gaan. Het leven is hier niet makkelijk. We verbouwen maïs en fruit. Soms als er wat over is, kunnen we wat verkopen op de markt. Vroeger waren we blij als het regende, voor de gewassen. Maar als het ’s nachts regende, stond het hele gezin in een hoekje in de hut te schuilen. Het nieuwe huis heeft ons een kans gegeven, een nieuw begin.”

Elimene - Haiti

Projecten Projecten